Η Ιατρός

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε ως ιατρός υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας - Πέλλας

Διορίστηκε ως έμισθη ειδικευόμενη ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, στην Χειρουργική και Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική.

Παρέμεινε ως ιατρός ενάμιση έτος στην Ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και πέντε μήνες στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κοζάνης (Μαμάτσειο).

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου έγινε και η ειδίκευση στην παθολογία τραχήλου και γυναικολογική και μαιευτική υπερήχου.

Από το 2001 εώς σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Χειρουργικής Γυναικολογίας στην Βέροια.

Από το 2002 και για τρία έτη εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης της Β' Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στον χειρουργικό τομεά.

Η ιατρός  Γυναικολόγος - Αγαθή Γιαπουτζή

Τόσο στην διάρκεια της ειδικότητας αλλά και ως σήμερα παρακολούθησε και παρακολουθεί ιατρικά συνέδρια και επιστημονικά σεμηνάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την πληρέστερη ενημέρωση των επιστημονικών εξελίξεων και στη συνεπακόλουθη φροντίδα των γυναικών.

(Όπως: υπερηχογραφία εμβρύου και γυναικολογική υπερηχογραφία, παθολογία τραχήλου και κολποσκόπηση, συνεχής παρακολούθηση των ογκολογικών συνεδρίων κ.α.)